LUKUVUOSI 2019-2020 & OPETTAJAT

Àgnes Lak-Losonc
musiikkivalmennus, rytmiikkakuoro

 

Olen unkarilaissyntyinen muusikko, kuoronjohtaja ja säveltapailun  ja musiikinteorian opettaja. Valmistuin  musiikkipedagogiksi Debrecenin yliopistosta
v. 2004, musiikkitieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta v. 2005 ja muusikoksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta v. 2012.
Lisäksi opiskelin Taideyliopiston Sibelius–Akatemiassa vuosina 2016-2018 seuraavissa täydennyskoulutusohjelmissa: Global Rhythmic Choir Conducting  ja Rytmiikka1, 2.

Olen Kodály Musiikkikoulun perustaja ja toimin koulussani johtavana opettajana.
Perustin musiikkikouluni vuonna 2009. Vuosina 2009-2018  johdin samaan aikaan Nollakakkoset- ja Kolmekuutoset-lapsikuoroja.
Olen perustanut Jyväskylän Poikakuoro Sirkat ja johtanut kuoroa vuodesta 2011 lähtien. Opetan pianonsoittoa, pidän musiikkivalmennusryhmiä ja rytmiikkaryhmiä ja johdan eri-ikäisten kuoroja.

Rakastan opettamisessa niitä hetkiä, kun oppilaani oivaltavat uusia asioita, innostuvat kuulemastaan ja nauttivat sekä laulamisesta että esiintymisestä. Pyrin aina ottamaan huomioon oppilaani tavoitteet ja löytämään kivoimmat keinot oppimiseen.

Vahvuuteni ovat Kodály-opetusmentelmä, kehorytmiikka sekä kuoroimprovisointi. Opettamisessa parasta on nähdä musiikin tuoma ilo ja innostus kaikenikäisissä oppijoissa.

 

Mottoni on: Kaikki voivat oppia laulamaan!

Anjela Simpanen
piano, vapaa-säestys

 

Olen Anzhela Simpanen. Olen valmistunut vuonna 1990 Rostov-Donin Rahmaninov-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja pianonsoitonopettajaksi.

Minulla on 30 vuoden kokemus pianonsoiton opettamisesta niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapset ovat aina olleet lähellä sydäntäni,
ja minulle on tärkeää olla opettajana innostava, lapsilähtöinen ja kannustava.

Mottoni on: Kokeilemalla oppii!

Kanssani löydetään jokaiselle sopiva oppimisen muoto ja tahti, hauskuutta unohtamatta.

Hallitsen musiikin genrejä laidasta laitaan ja sovellan niitä oppilaan toivomusten mukaisesti.

Erikoisuuteni on pianonsoiton tekniikka ja sen monipuolinen kehittäminen.

Vapaa-ajalla käyn salilla, uimassa  ja tykkään valokuvata luontoa.

 

András Szabó
piano, urut, pianonviritys

 

András Szabó on unkarilainen pianisti ja urkuri. Hän on opiskellut Székesfehérvárin ja Budapestin konservatorioissa sekä myöhemmin Debrecenin yliopistossa. Hän on toiminut säestäjänä ja muusikkona lukuisissa kuoroissa sekä kamarimusiikkiyhtyeissä. Pianonsoiton lisäksi András on suorittanut ammattitutkinnon urkujen soitossa (v.2006), sekä voittanut palkintoja useissa kansainvälisissä urkukilpailuissa.

 

 

Ville Mustonen
kitara, sähkökitara

 

Ville Mustonen on valmistunut musiikkipedagogiksi Karelia Ammattikorkeakoulusta ja maisteriksi Viron Teatteri- ja Musiikkiakatemiasta, minkä lisäksi hän on suorittanut musiikkiterapian perusopinnot Jyväskylän Avoimessa Yliopistossa.

 

Soitonopettajina Villellä on ollut Janne Malinen, Timo Korhonen, Heiki Mätlik ja Juha Mitjonen. Kitaransoittoa hän on opettanut mm. Joensuun Konservatoriossa, Keski-karjalan Musiikkiopistossa, Pakilan Musiikkiopistossa ja Pohjois-Karjalan Musiikkiyhdistys Ry.:ssä.

Lukuvuosi 2019-2020

 

Lukuvuoden pituus on 34 opetusviikkoa (16+18).   


Syyslukukausi alkaa viikolla 34.

 

Syysloma on viikolla 42.


Joulukonsertti  on viikolla 50.

2020 Kevätlukukausi        
 

Kevätlukukausi alkaa viikolla 2.

 

Hiihtoloma on viikolla 9.

 

Pääsiäisloma on 10.-13.4. 
Kiirastorstai on opetuspäivä.


 

21.5. Helatorstaina ei ole opetusta.

 

1.5.  Vappuna ei ole opetusta.

 

Kevätkonsertti on viikolla 22. 

Copyright© 2019 by Kodály Musiikkikoulu      Osoite:  Viitaniementie 15a, 40720 Jyväskylä      puh. 0451356 158

  • w-facebook